loading...

Το πιο ζουμερό ψάρι στη λαδόκολλα

Το πιο ζουμερό ψάρι στη λαδόκολλα




Υλικά

    4 φιλέτα ψαριού (ιδανικά επιλέξτε φιλέτα από γλώσσα, πέρκα ή λυθρίνι)
    2 κρεμμύδια εσαλότ ψιλοκομμένα
    2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
    2 κ.γλ. μουστάρδα Dijon
    1/2 κ.γλ. μέλι
    4 κ.σ. ελαιόλαδο
    4 κλωνάρια θυμάρι
    1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
    αλάτι
    φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.

Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ: σε μπολ αναμειγνύουμε τα κρεμμυδάκια, τη μουστάρδα, το μπαλσάμικο, το μέλι και μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο της κουζίνας. Στο κέντρο κάθε λαδόκολλας ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη βινεγκρετ και τοποθετούμε από πάνω φέτες λεμονιού και από ένα κλωνάρι θυμάρι. Κλείνουμε σε πακέτο τη λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος πρέπει να είναι στην πάνω πλευρά. Γυρίζουμε τη λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψί ή λαμαρίνα.

Ψήνουμε για 15-20. Σερβίρουμε το ψάρι μέσα στη λαδόκολλα για να διατηρηθούν ζεστά τα φιλέτα.




Πηγή: mamapeinao.gr

COMMENTS

loading...